WİSE VİZE

Kurulduğu ilk günden itibaren faaliyette bulunduğu vize ve danışmanlık sektöründe kurumsal kimlikle ve %100 danışan memnuniyetini ilkesinden ödün vermeden Türkiye genelinde hizmet vermektedir. Vize almak isteyenlere verdiği danışmanlıklarda %90 başarı olanı ile kurumsal ve bireysek danışmanlıklarının vizelerini almaya ve danışanlarının seyahatlerini planlamaya devam etmektedir.

Profesyonel kadrosunda daha önce yurtdışı tecrübesi olan Vize Uzmanlarıyla çalışan ve dünya çapınca birçok alanda etkin danışmanlık projeleri gerçekleştiren Wise Vize Danışmanlık, estetik ve fonksiyonel çözümlerle, ortaya koyduğu özgün projelerle standartları sürekli yukarıya taşımaya devam etmektedir.

Hedef fiyat politikası ve kurumsal organizasyon kabiliyeti ile önde çıkan firmamız; kurumsal ve bireysel düzeyde şirketlere ve bireysel danışanlarına maddi kazanç sağlamayı ve zamanda tasarruf ettirirken tüm başvurularda aynı dikkati ve disiplini gösterir.

WİSE Vize Danışmanlık, ulaşmış olduğu kalite, kapasite ve güvenilir hizmet anlayışıyla Türkiye’nin EN etkili firmalarından olmaya adım adım yaklaşmaktadır.

Wise Vize Danışmanlık, bugün geldiği noktada; 2022 yılında sektördeki gücünü perçinleştirerek, Ankara ve İzmir’de şube açılış çalışmalarına başlamayı planlamaktadır.

Wise Vize Danışmanlık Ailesi olarak amacımız vize sürecinizi problemsiz bir şekilde yürütüp, mümkün olan en kısa zaman aralığında elinize ulaşmasını sağlamaktır. Bu süreçte elimizden gelen her şeyi yaparak siz danışanlarımıza hizmet vermekten onur duyuyoruz.