Sık Sorulan Sorular

SORULARINIZ MI VAR?

Belki çoktan cevaplamışızdır 🙂
1WİSE COMPANY HAKKINDA KISACA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?

Wise company şirketler grubu 4 faklı sektörde hizmet veren 1 milyon lira öz sermeye ile tek ortaklı bir LTD. şirketidir. Şirket ana merkezi Çekmeköy merkez mahallesinde ve Ataşehir de iki ofisi ile hizmet vermektedir.

2WİSE COMPANY FAALİYET GÖSTERDİĞİ SEKTÖRLER HAKKINDA BİLGİ VERİR MİSİNİZ?
Wise company şirketler grubu 4 farklı sektörde hizmet vermektedir bunlar Wise vize danışmanlık olarak vize ve pasaport hizmetleri Wise profesyonel apartman ve site yönetimi olarak apartman ve site yönetimi Wise Gayrimenkul olarak emlak ve gayrimenkul hizmeti ve son olarak Wise haşere ilaçlama olarak da ilaçlama ve dezenfektan hizmeti vermektedir
3WİSE COMPANY NE ZAMAN KURULMUŞTUR?

Wise company 2022 yılında kurulmuştur

4WİSE COMPANY MEMNUNİYETİMİZİ VE ŞİKAYETLERİMİZİ NEREDEN ULAŞTIRA BİLİRİZ?

Wise company e sosyal medya hesaplarımız 0850 307 45 98 li numaramız ve info@wisecompany.com.tr adreslerimizden rahatlıkla 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz?

5WİSE COMPANY BAŞKA BİR ALANDA FAALİYET GÖSTERECEK Mİ?
Wise company şu an için faaliyet alanlarında adından bahsettirmek için emin adımlarla yoluna devam etmektedir şirket planlamaları arasında sektör bazlı bir değişiklik suan için bulunmuyor fakat Wise company kendini sürekli güncel tutan bir firma olduğu için çağın gerektirdiklerine de kayıtsız kalmayacaktır.
6WİSE COMPANY HEDEF VE İLKELERİ NELERDİR?
Wise company hedefleri arasında ilk öncelik Pazar payında sarsıcı bir oranı eline almaya çalışmaktadır uzman kadro oluşturma ve Türkiye geneline yayılmayı hedeflemektedir. İlkeleri arasında ilk öncelik kaliteden ödün vermeden en uygun hizmeti kullanıcıya ulaştırmayı benimsemiştir.
7WİSE COMPANY 10 YIL SONRA KENDİNİ NEREDE GÖRÜYOR?
Wise company kendini bir yıl ile sınırlamadan ziyade ilk yılında on yıllık başarısını yakalamış hedeflemektedir 10 yıl gibi uzun bir sürede Wise company şu an İstanbul Ataşehir de adını yazmaya başlamış ve tüm Türkiye için kısa süreler planlamaktadır.